Anläggningen

Vi har som mål att driva en anläggning där hästen står i fokus och där du och din häst ska trivas och utvecklas tillsammans i gemenskap med andra likasinnade.

Anläggningen

Marma Torp är en fantastisk anläggning med närhet till Knivsta, Uppsala och norra Stockholm. Men endast 5 minuters avstånd till E4:an. Anläggningen är toppmodern och erbjuder:

Inackordering med Active Stable

Ett system för grupphästhållning i lösdrift där hästen får röra sig fritt i flock med andra hästar. Utfodringen sker individanpassat och automatiserat på ett sätt som återspeglar hästars naturliga ätvanor över dygnet
Läs mer om Stallplats

Ovalbana 250 x 5 m enligt FIPO2014

med ridvolt 23 x 60 m i mitten med 14 belysningstolpar som ger ett mycket jämnt och bra ljusflöde som håller att rida på året runt.
Läs mer och boka

Ridbana

En på 20 x 40 m med 6 belysningsstolpar som ger ett jämnt och bra ljusflöde med hinderpaket från Safety Systems. En ridvolt 23 x 60 m i mitten av ovalbanan med 14 belysningstolpar som ger ett mycket jämnt och bra ljusflöde. Båda banorna går att rida på året runt.

Rakbana

250 m med 10 belysningsstolpar som ger ett jämnt och bra ljusflöde som håller att rida på året runt.

Rundbana

1 100 m, håller att rida på året runt.

Ridstigar

2 mil uppmärkta ridstigar på egen mark som består av skog, åker och grusvägar. På vintern röjer vi snö och sandar alla banor. Ridstigarna på våra åkrar snöröjer vi vid behov.