Inackordering med Active Stable

Vi har som mål att din häst ska trivas i en så naturlig miljö som möjligt. Med utfodring via Active Stable får din häst sitt dagsbehov grovfoder fördelat över hela dygnet. Med många olika träningsmöjligheter underlag har du möjlighet att variera träningen med din häst.

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmFubmFoQG1hcm1hdG9ycC5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5Lb250YWt0YSBBbm5haCBmw7ZyIFN0YWxscGxhdHM8L2E+

Inackordering med Active Stable

Active Stable är ett system för grupphästhållning i lösdrift där hästen får röra sig fritt i flock med andra hästar. Utfodringen sker individanpassat och automatiserat på ett sätt som återspeglar hästars naturliga ätvanor över dygnet. Du som hästägare får förutom en fysiskt och psykiskt hälsosammare häst, ett flexiblare hästägande då behovet av rutinarbeten, som t.ex. mockning och utfodring, minskar jämfört med traditionell hästhållning. Läs mer om Active Stable

Uppvärmda lokaler

Du som hästägare har tillgång till uppvärmda utrymmen så som stor sadelkammare, omklädningsrum med dusch med golvvärme, WC, fikarum. Det finns även möjlighet att göra iordning din häst vid en uppvärmd uppställningsplats.

Ridmöjligheter

På anläggningen har du dessutom tillgång till:

  • Ovalbana 250 x 5 m enligt FIPO2014 med ridvolt 23 x 60 m i mitten med 14 belysningstolpar som ger ett mycket jämnt och bra ljusflöde som håller att rida på året runt.
  • Ridbana på 20 x 40 m med 6 belysningsstolpar som ger ett jämnt och bra ljusflöde med hinderpaket från Safety Systems. En ridvolt 23 x 60 m i mitten av ovalbanan med 14 belysningstolpar som ger ett mycket jämnt och bra ljusflöde. Båda banorna går att rida på året runt.
  • Rakbana 250 m med 10 belysningsstolpar som ger ett jämnt och bra ljusflöde som håller att rida på året runt.
  • Rundbana 1 100 m, håller att rida på året runt.
  • Ridstigar 2 mil uppmärkta ridstigar på egen mark som består av skog, åker och grusvägar. På vintern röjer vi snö och sandar alla banor. Ridstigarna på våra åkrar snöröjer vi vid behov.
    PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmFubmFoQG1hcm1hdG9ycC5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5Lb250YWt0YSBBbm5haCBmw7ZyIFN0YWxscGxhdHM8L2E+