KURSER

Vi anordnar kontinuerligt kurser med erfarna instruktörer där du som ryttare oavsett nivå alltid är varmt välkommen! 

Läs mer om våra instruktrörer

Stina Hauschildt.jpg

12 november Gaedingakeppnikurs med Stina Hauschildt

Välkomna på Gaedingakeppnikurs!

 • Stina Hauschildt har varit domare inom Geadingakeppni sedan 2013 och hållit flertalet kurser inom tävlingsformen. Hon är även utbildad sportdomare sedan 2015. Stina har tidigare varit aktiv tävlingsryttare och hästtränare samt avlat flera hästar. Hon har även tidigare avelsvisat och tränat hästar inför avelsvisning samt arbetat en period på Ármot på Island.


 • Dagen börjar med ett gemensamt teoripass där vi ser på grunderna i gaedingakeppni, var är det sprunget från och vad är det vi som domare tittar på? Vi ser även över vilka klasser som finns, bedömningsskalan och "dos and don´ts". Sedan får du möjlighet att rida ditt program själv två gånger med handledning av Stina för att optimera ditt program och få direkt feedback på din visning. Dagen avslutas med möjlighet för samtliga ekipage att prova på finalridning. 

 • Dagens upplägg:
  9.30-11.00 Teori med fika
  11.00-12.00 Lunch
  12.00-16.00 Programridning med feedback
  16-17. Övningsfinaler. Det blir tre övningsfinaler exempelvis a-flokk, B-flokk och c-flokk.
   

 • Kostnad:
  1350kr, då ingår teori, fika, lunch, gästhage, programridning med muntlig feedback samt skriftliga kommentarer samt finalridning.
  450kr om du inte vill delta med häst och bara delta på teori/fika, lunch och som fotfolk under programtidning.

Klicka på "Anmäl dig" för att komma till anmälningsformuläret.
Välkommen!

Anne-marie_R.jpg

Torsdagslektioner med Anne-marie Röst

Torsdagar jämna veckor kommer Anne-Marie Röst och håller lektioner.
Du väljer om du vill rida en eller två lektioner.

Lektionerna hålls på ovalbanan, ridbana2n vid ovalbanan eller rakbanan. 

Kostnad: 450kr/lektion samt 150 kr för banhyra. 

Gå med i Facebook-gruppen "Lektioner med Anne-Marie Röst på Marma" för anmälan och merinformation. 
gummi1_scaled_FULL.jpg

20-21 november Gudmundur "Gummi" Einarsson 

En tvådagarskurs där du kan välja att vara med en eller båda dagarna.
Upplägg båda dagarna:
- Första lektionen två och två 40 min.
- Andra lektionen privatlektion 30 min.
Lektionerna hålls på ridbana (23x60), ovalbana, rakbana. Det finns även möjlighet att träna startbox. Kostnad: 1500 kr per dag. Då ingår två lektioner. En lektion privat samt en två och två. Lunch, fika och gästhage.

Information och schema skickas ut ca en vecka innan kurstillfället.
Vi mailar faktura för kursavgiften. 
Klicka på "Anmäl dig" för att komma till anmälningsformuläret.
Anmälan är bindande!
Välkommen! 

Kursanmälan

Är du intresserad av att hyra stallplats? Ring 073-342 99 86 eller mejla annah@marmatorp.se. Du kan även kontakta oss via webbformuläret nedan. Vi hörs!

Våra instruktörer

Gudmundur ”Gummi”  Einarsson och Fredrik Rydström är dom tränare som vi kommer arrangera ridkurser med under 2020. Båda har lång erfarenhet av att instruera, träna hästar samt många års tävlande. (Fler instruktörer kan tillkomma)

gummi1_scaled_FULL.jpg

Gudmundur "Gummi" Einarsson

Vi är mycket glada och oerhört stolta att kunna erbjuda kurser med Gudmundur "Gummi" Einarsson! Han född och uppväxt i och runt Reykjavik, började med hästar som 15-åring och har sedan dess ridit, tränat och utbildat sig.

Här ett utdrag ur en imponerande meritlista som i sin helhet hade blivit allför lång för att presentera här: Världsrekordhållare P1 VM 2015, 2 VM-guld, 4 VM-silver, 1 VM-brons, 7 NM-guld, 23 SM-guld, Isländsk mästare 2 ggr, flera Nordiska mästerskap med Isländska landslaget samt brons i Avels-VM.

Gummi har även vid ett flertal tillfället mottagit Feather Light Price - priset som delas ut endast till en person för mycket god ridning och god hästmannaskap.

79246100_2787107744689987_6876427101151428608_n.jpg

Fredrik  Rydström

Fredrik har många års erfarenhet av träning och tävling av häst med bland annat guld från svenska, danska och nordiska mästerskap, top 10 på ett flertal VM samt tränare åt det danska landslaget. Tagit ett flertal hästar till mästerskap under deras första säsong. Fredrik har även lång erfarenhet vad gäller träning och visning av bedömningshästar, har visat ett flertal hästar in i 1-klass samt ett silver från VM i 5-års klass. Fredrik är en mycket omtyckt instruktör runtom i landet. 

Se mer av våra kurser

Kolla in videon nedan
lokaler.jpg

Kurslokaler

Behöver du hyra lokal för kurs eller föreläsning?

Vi kan erbjuda lokaler i vår rehabavdelning som rymmer upp till 30 sittande personer. Lokalen är utrustad med interaktiv White board och ljudanläggning. Uppställningsplats finns i rummet där t.ex. veterinär eller hovslagare kan hålla föreläsning både teoretiskt och praktiskt i uppvärmt utrymme. Det finns möjlighet till fika och förtäring.

Intresserad av att hyra?
Ring mig på: 073-34 29 986 eller maila mig på: annah@marmatorp.se

kurser2.jpg

Föredrag och föreläsningar

Vi arrangerar kontinuerligt föreläsningar och föredrag i ämnen som rör hästnäring . Du håller dig lättast uppdaterad rörande datum och ämne genom att följa oss på vår Facebooksida eller här på webbsidan.