Marma Torp hästanläggning

En islandshästanläggning med ovalbana, rakbana och flera andra träningsmöjligheter. Inackordering med Active Stable.

Ovalbana

Ovalbana med måtten 250x5 meter som håller FIPOs standard.

Läs mer om och boka ovalbanan

Behandlingar

Med friskvård minskar man risken för skador och ökar chansen att i ett tidigt skede upptäcka skador eller problemområden. Vi arbetar även med sjuka hästar som antingen är under konvalescens eller rehab. Tekniker vi använder oss av är t ex hästmassage, medicinsk laser, stretching samt värmekamera/termografi för att lokalisera eventuella problempunkter på hästen.  

Läs mer om alla behandlingar

Kurser

Vi anordnar kontinuerligt kurser med välmeriterade och erfarna instruktörer samt föreläsningar inom hästnäringen

Hitta kurser

Om Marma Torp

Vi som driver Marma Torp är familjen Thärnström, Annah Curt och Ann-Stin. Vi har som mål att driva en verksamhet där hästen står i fokus och där du och din häst ska trivas och utvecklas tillsammans i gemenskap med andra likasinnade.

Vad som sägs om oss

"Det är alltid roligt att komma på kurs på Marma. Trevligt bemötande, professionellt och vänligt. Bra utbud av duktiga instruktörer."

Marie Wrande

"Det är alltid så trevligt på Marma Torp. Bra ordnat och ett fantastisk bemötande. Kunderna kommer verkligen i första hand!"

Stina From

"En fantastisk anläggning som innehåller allt man som hästägare och häst kan drömma om. Dessutom ett personligt bemötande och engagemang i världsklass!"

Linda Janke

Se mer av vår fantastiska anläggning

Kolla in videon nedan