Hyra Stallplats

Vi har som mål att din häst ska trivas i en så naturlig miljö som möjligt. Med utfodring via Active Stable får din häst sitt dagsbehov grovfoder fördelat över hela dygnet. Med många olika träningsmöjligheter underlag har du möjlighet att variera träningen med din häst.

Active Stable

Active Stable är ett system för grupphästhållning i lösdrift där hästen får röra sig fritt i flock med andra hästar. Utfodringen sker individanpassat och automatiserat på ett sätt som återspeglar hästars naturliga ätvanor över dygnet. Du som hästägare får förutom en fysiskt och psykiskt hälsosammare häst, ett flexiblare hästägande då behovet av rutinarbeten, som t.ex. mockning och utfodring, minskar jämfört med traditionell hästhållning

Uppvärmda lokaler

Du som hästägare har tillgång till uppvärmda utrymmen så som stor sadelkammare, omklädningsrum med dusch med golvvärme, WC, fikarum. Det finns även möjlighet att göra iordning din häst vid en uppvärmd uppställningsplats.

Nära beläget

Gården ligger centralt med närhet till Knivsta, Uppsala och norra Stockholm. Men endast 5 minuters avstånd till E4:an

Tryggt och säkert

Vi har Securitaslarm för din trygghet.

Anläggningen

1 Ovalbana
250 x 5 m enligt FIPO2014 med rid volt 23 x 60 m i mitten med 14 belysningstolpar som ger ett mycket jämnt och bra ljusflöde som håller att rida på året runt. Läs mer och boka

2 Ridbana
20 x 40 m med 6 belysningsstolpar som ger ett jämnt och bra ljusflöde och hinderpaket från Safety Systems.

3 Rakbana
250 m med 10 belysningsstolpar som ger ett jämnt och bra ljusflöde som håller att rida på året runt.

4 Rundbana
1100 m, håller att rida på året runt.

5 Ridstigar
2 mil uppmärkta ridstigar på egen mark som består av skog, åker och grusvägar.
På vintern röjer vi snö och sandar alla banor. Ridstigarna på våra åkrar snöröjer vi vid behov.

Ridmöjligheter

Vi har stort urval av ridvägar på egen mark. Ovalbana, rakbana och en grusad träningsslinga runt gården.

Vad som sägs om oss

"Det är alltid roligt att komma på kurs på Marma. Trevligt bemötande, professionellt och vänligt. Bra utbud av duktiga instruktörer."

Marie Wrande

"Det är alltid så trevligt på Marma Torp. Bra ordnat och ett fantastisk bemötande. Kunderna kommer verkligen i första hand!"

Stina From

"En fantastisk anläggning som innehåller allt man som hästägare och häst kan drömma om. Dessutom ett personligt bemötande och engagemang i världsklass!"

Linda Janke

Mer än bara ridbanor

Hos oss får din häst en härlig miljö att leva i. Du och din häst kan få hjälp att utvecklas genom dom kurser vi anordnar. Med diplomerad hästmassör på gården kan du få hjälp med behandling av din häst.  

Se mer av vår fantastiska anläggning

Kolla in videon nedan