Kurser

Vi anordnar kontinuerligt kurser med erfarna instruktörer där du som ryttare oavsett nivå alltid är varmt välkommen!

 • 2024-01-29 10:30

  Torsdagslektioner med Anne-marie Röst

  Torsdagar jämna veckor kommer Anne-Marie Röst och håller lektioner.
  Du väljer om du vill rida en eller två lektioner.

  info
 • 2024-01-29 10:27

  Ridkurs med Gudmundur "Gummi" Einarsson 31 mars-1 april!

  Varmt välkommen på kurs med Gummi!

  info
 • 2024-01-29 10:10

  Ridkurs med Gudmundur "Gummi" Einarsson 18-19 maj!

  Varmt välkommen på kurs med Gummi!

  info

Våra instruktörer

Gudmundur ”Gummi”  Einarsson och Fredrik Rydström är dom tränare som vi kommer arrangera ridkurser med under 2020. Båda har lång erfarenhet av att instruera, träna hästar samt många års tävlande. (Fler instruktörer kan tillkomma)

Gudmundur "Gummi" Einarsson

Vi är mycket glada och oerhört stolta att kunna erbjuda kurser med Gudmundur "Gummi" Einarsson! Han född och uppväxt i och runt Reykjavik, började med hästar som 15-åring och har sedan dess ridit, tränat och utbildat sig.

Här ett utdrag ur en imponerande meritlista som i sin helhet hade blivit allför lång för att presentera här: Världsrekordhållare P1 VM 2015, 2 VM-guld, 4 VM-silver, 1 VM-brons, 7 NM-guld, 23 SM-guld, Isländsk mästare 2 ggr, flera Nordiska mästerskap med Isländska landslaget samt brons i Avels-VM.

Gummi har även vid ett flertal tillfället mottagit Feather Light Price - priset som delas ut endast till en person för mycket god ridning och god hästmannaskap.

Fredrik Rydström

Fredrik har många års erfarenhet av träning och tävling av häst med bland annat guld från svenska, danska och nordiska mästerskap, top 10 på ett flertal VM samt tränare åt det danska landslaget. Tagit ett flertal hästar till mästerskap under deras första säsong. Fredrik har även lång erfarenhet vad gäller träning och visning av bedömningshästar, har visat ett flertal hästar in i 1-klass samt ett silver från VM i 5-års klass. Fredrik är en mycket omtyckt instruktör runtom i landet.

Se mer av våra kurser

Kolla in videon nedan